O femeie din Străşeni, salvată după ce a căzut într-o fântână

O femeie din Străşeni, salvată după ce a căzut într-o fântână

FOTO dse.md

În dimineaţa de miercuri, 7 martie, pompierii au fost solicitaţi pentru a interveni de urgenţă la salvarea unei femei în vârstă de 60 de ani care a căzut într-o fântână din Străşeni. La faţa locului au intervenit salvatorii din localitate care au reuşit să o salveze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii, femeia ar fi căzut în fântână în această noapte, iar vecinii au alertat pompierii după ce au auzit strigăte de ajutor. 

Intervenţia salvatorilor a avut loc la o adâncime de 10 metri. În mai puţin de 20 de minute persoana a fost scoasă la suprafaţă şi predată echipajului medical 903. 

Conform datelor operative, în procesul intervenţie echipei de pompieri, femeia era conştientă în stare de hipotermie, întrucât aceasta s-ar fi aflat mai mult timp în mediul nefavorabil. Acum starea acesteia este în afara oricărui pericol, fiind internată în spital. Toate circumstanţele acestui caz urmează a fi stabilite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările