Partidul Şor propune să fie învestit în funcţie un nou Guvern: Suntem gata să propunem candidatul nostru la funcţia de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputata Violeta Ivanov
Deputata Violeta Ivanov

Deputata Partidului Şor Violeta Ivanov a afirmat, după consultările cu preşedintele Maia Sandu, organizate în contextul demisiei Guvernului, că Partidul Şor este gata de alegeri parlamentare anticipate şi susţine această idee.

Însă, Violeta Ivanov a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă înţelege ce înseamnă organizarea alegerilor anticipate acum „când suntem pe muchia prăpastiei, când avem o criză pandemică, când avem o criză social-economică, când avem o criză în agricultură”.

În acest sens, Violeta Ivanov a propus învestirea în funcţie a unui „guvern responsabil” şi „creat din profesionişti”, care să asigure guvernarea până la următoarele alegeri parlamentare anticipate.

„Am informat-i pe doamna preşedinte că noi suntem gata să ne asumăm responsabilitatea politică pentru a veni cu profesionişti, cu un guvern responsabil, în frunte cu un prim-ministru responsabil şi competent, aşa ca să nu lăsăm oamenii fără salarii şi pensii, ca să gestionăm criza pandemică şi ca să organizăm alegeri anticipate libere şi corecte”, a afirmat Violeta Ivanov.

Adevărul a făcut o analiză la situaţia ce urmează după ce premierul Ion Chicu a demisionat miercuri, 23 decembrie, cu o zi înainte ca Maia Sandu să fie învestită oficial în funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite