Octavian Ţîcu va candida la funcţia de primar de Chişinău din partea PUN

Octavian Ţîcu va candida la funcţia de primar de Chişinău din partea PUN

Deputatul Octavian Ţîcu va candida la funcţia de primar de Chişinău din partea Partidului Unităţii Naţionale (PUN), condus de Anatol Şalaru. Octavian Ţîcu a depus actele de înregistrare Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău joi, 19 septembrie. El a subliniat că nu va concura împotriva candidaţilor proeuropeni, scopul său fiind de a-l învinge în alegeri pe socialistul Ion Ceban.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dorinţa mea de a participa în aceste alegeri a fost determinată de necesitatea urgentă de a stopa asaltul PSRM asupra oraşului Chişinău”, a declarat Octavian Ţîcu.

Deputatul Octavian Ţîcu a anunţat marţi, 18 septembrie, că părăseşte fracţiunea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr şi că va rămâne deputat independent. 

De asemenea, Ţîcu a declarat că va candida la funcţia de primar de Chişinău şi l-a îndemnat pe Andrei Năstase să nu se înregistreze pentru scrutinul din 20 octombrie. Reprezentanţii Blocului ACUM au dat de înţeles că Andrei Năstase nu se va retrage din cursă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările