Maia Sandu explică de ce nu va promova aderarea la NATO: „Pe agenda societăţii nu este aderarea la NATO”

Maia Sandu explică de ce nu va promova aderarea la NATO: „Pe agenda societăţii nu este aderarea la NATO”

Preşedintele ales, Maia Sandu, a afirmat că nu va promova ideea de aderare a Republicii Moldova la Alianţa Nord-Atlantică deoarece această acest subiect nu este pe agenda societăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aţi citit în programul meu ceva despre NATO? Eu cred că noi trebuie să vorbim despre problemele de pe agenda societăţii şi pe agenda societăţii nu este aderarea la NATO. Pe agenda societăţii, astăzi, este problema corupţiei, este problema unui stat capturat de clanuri mafiote care acum încearcă să se unească împotriva poporului ca să ne împiedice pe noi să cutăţim statul. Oamenii sunt tare preocupaţi de ce mănâncă mâine, pentru că mulţi îşi pierd veniturile. Oamenii sunt foarte preocupaţi dacă prind un loc la spital dacă Doamne fereşte se îmbolnăvesc. Iată asta sunt preocupările cetăţenilor şi asta sunt preocupările mele”, a spus Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările