Ion Ceban: Maia Sandu a pierdut la prezidenţiale, acum Andrei Năstase va pierde la alegerile primarului

Ion Ceban: Maia Sandu a pierdut la prezidenţiale, acum Andrei Năstase va pierde la alegerile primarului

FOTO privesc.eu

Candidatul socialiştilor la funcţia de primar de Chişinău, Ion Ceban, susţine că era previzibil că liderul PAS, Maia Sandu, va decide să-l sprijine în campania electorală locală pe candidatul PPDA, Andrei Năstase, pentru că „se întoarce o veche datorie”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Maia Sandu a pierdut la alegerile prezidenţiale. Acum îi va permite lui Andrei Năstase să piardă la alegerile primarului. Vor fi chit. Ambii cu pierderi în faţa socialiştilor”, a subliniat Ion Ceban într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că „pare dubios că şi Andrei Năsase, şi Maia Sandu au acţionat după scenariul propus de Vlad Plahotniuc”.

„Înţelegem că eurounioniştii şi sponsorii lor externi testează, la pachet, mai mulţi candidaţi, ca să vadă cine dintre ei va fi apt să iasă în turul 2 împotriva socialiştilor. Dar se poate întâmpla ca cetăţenii să pună punct acestor alegeri încă din turul 1”, a spus socialistul.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările