Igor Grosu a avut o întrevedere cu Ludovic Orban, la Bucureşti

Igor Grosu a avut o întrevedere cu Ludovic Orban, la Bucureşti

Aflat în vizită oficială la Bucureşti, preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit miercuri, 1 septembrie, cu preşedintele Camerei Deputaţilor a Parlamentului României, Ludovic Orban. Oficialii au făcut un schimb de opinii privind dezvoltarea dialogului bilateral şi importanţa consolidării cooperării interparlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Igor Grosu a mulţumit României, în calitate de membru al UE şi lui Ludovic Orban personal pentru Programul de asistenţă tehnică şi financiară, oferit ţării noastre de autorităţile de la Bucureşti.  

”I-am mulţumit Domniei Sale pentru implicare şi sprijinul acordat de-a lungul timpului. Această relaţie de prietenie dintre statele noastre generează beneficii concrete pentru cetăţeni şi ne ajută în continuare să luptăm pentru un viitor mai bun. Am convenit să reanimăm relaţiile la nivel interparlamentar pe mai multe domenii, iar o primă dovadă sunt întrevederile colegilor mei cu conducerea Comisiilor parlamentare omoloage din Camera Deputaţilor. Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relaţiile dintre cele două instituţii fundamentale vor atinge cel mai înalt grad de cooperare de la Independenţă încoace”. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban a reiterat disponibilitatea statului român de a susţine Republica Moldova pe toate dimensiunile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările