Roşiile şi castraveţii se ieftinesc, cartofii se scumpesc

Roşiile şi castraveţii se ieftinesc, cartofii se scumpesc

Preţul roşiilor şi castraveţilor la piaţă este în scădere. Dacă săptămâna trecută un kilogram de castraveţi putea fi procurat cu 7-8 lei, acum aceştia pornesc de la 4 lei. Dacă acum o săptămână pentru un kilogram de roşii oamenii scoteau din buzunar mai mult de 8 lei, acum vor achita de la 6 lei. S-au scumpit însă cartofii, preţul cărora porneşte de la 6 lei, faţă de 4 lei săptămâna trecută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preţul dovleceilor nu s-a schimbat, la fel ca şi săptămâna trecută aceştia costă 4 lei. Un kilogram de vinete costă 7 lei. Pentru un kilogram de ardei graşi cumpărătorii vor scoate din buzunar 6-7 lei. Un ştiulete de porumb poate fi cumpărat cu 4 lei. Pătrunjelul şi mărarul se vinde cu doi lei legătura, iar o legătură de ridiche costă 20 de lei.
 
Un kilogram de piersici poate fi cumpărat cu 10 lei. Pepenele roşu se vinde cu 3 lei per kilogram, iar cel galben cu 8 lei. Kilogramul de coacăză neagră este de 45 de lei, iar un kilogram de zmeură poate fi cumparat cu 35 de lei.
 
La tarabe au apărut coarnele, care se vând cu 20 de lei per kilogram şi prunele, care costă 10 lei.
 
Dacă vă doriţi peşte viu, veţi scoate din buzunar de la 30 de lei/kg pentru crap, până la 75 de lei pentru somn. 10 ouă de găină vor putea fi cumpărate cu 15 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: