Vineri primeşti ziarul la pachet cu „Historia“ şi „Click pentru femei“

Vineri primeşti ziarul la pachet cu „Historia“ şi „Click pentru femei“

Ia cele două reviste la pachet cu ziarul „Adevărul Moldova“, de la toate chioşcurile de presă şi oficiile poştale din ţară.

Pentru că eşti cititor fidel al ziarului „Adevărul“ Moldova şi de doi ani eşti alături de noi în fiecare zi, ţi-am pregătit o nouă surpriză.

De vineri, 1 februarie, atunci când mergi să cumperi ziarul tău preferat de la chioşcul de presă, vei primi, săptămânal, câte un număr din revista „Click pentru femei“. Asta fiindcă ne-am gândit că ţi-ar prinde bine să ai şi tu cea mai citită revistă românească dedicată femeilor moderne, preocupate de familie, sănătate, modă, bucătărie, dar şi cele mai tari ştiri mondene.

Asta nu e tot! Tot de vineri, o dată pe lună, poţi cere vânzătorului de la chioşc să îţi ofere şi o revistă „Historia“. Cele două publicaţii le primeşti numai dacă împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova. Nu te costă nimic în plus faţă de preţul de 4 lei al ziarului tău favorit.

Revista „Historia“ este publicaţia în care găseşti tot ce vrei să ştii despre evenimentele majore care au marcat cursul istoriei universale, din cele mai vechi timpuri şi până în zilele noastre.

Promoţia noastră este valabilă şi pentru toţi abonaţii „Adevărul“ Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările