Starea de urgenţă va fi prelungită până pe 15 septembrie

Starea de urgenţă va fi prelungită până pe 15 septembrie

Starea de urgenţă, instituită până pe 31 august, urmează să fie prelungită cel puţin până pe 15 septembrie. Despre aceasta a anunţat premierul Ion Chicu la şedinţa de miercuri, 26 august, a Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful executivului a declarat că decizia urmează să fie adoptată de către Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică, care se va convoca astăzi, transmite IPN.
 
„Vreau să fac apel încă o dată către toţi cetăţenii, ca în aceste zile libere, în această perioadă estivală, cât a mai rămas din vară, să respectăm cu toţii regulile sanitar-epidemiologice. Numărul cazurilor noi a crescut semnificativ. Ne aşteptăm săptămâna aceasta la noi anti-recorduri. Urmărim adresabilitatea la Centrul COVID-19. De aceea vă rog să fiţi precauţi”, a menţionat Ion Chicu.
 
Până în prezent, în Republica Moldova au fost raportate 34 358 de cazuri de infectare şi 960 de decese asociate noului coronavirus.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările