Scandal: Deputat din Rusia prins la vânătoare ilegală de căprioare

Scandal: Deputat din Rusia prins la vânătoare ilegală de căprioare

Fotografie simbol

Vladimir Taskaev, deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse este acuzat de braconaj în rezervaţia de stat "Bogdanovici" din regiunea Ekaterinburg. Acesta a fost prins că avea în maşină două căprioare ucise la vânătoare

Ştiri pe aceeaşi temă


În Federaţia Rusă ia amploare un scandal legat de faptul că deputatul Vladimir Taskaev, membru al partidului liberal-democrat condus de Vladimir Jirinovski, rămâne nepedepsit chiar dacă a fost prins că a vânat ilegal căprioare sălbatice într-o rezervaţie de stat. Potrivit portalului nr2.ru, Taskaev a fost oprit la 2 ianuarie 2013 de către paznicii rezervaţiei de stat "Bogdanovi" din regiunea Ekaterinburg.

Paznicii au descoperit în maşina de teren Toyota Hill a parlamentarului rus, două căprioare sălbatice ucise. Taskaev era însoţit de feciorul său de 25 de ani şi de o altă persoană. Acesta însă nu a putut fi reţinut pentru că a prezentat legitimaţia de deputat şi se bucură de imunitate.

Chiar dacă pe acest caz procuratura regională a iniţiat un dosar penal sub acuzaţia de braconaj, este puţin probabil că parlamentarul rus să fie tras la răspundere, constată nr2.ru.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: