Muncitorii de la Apă-Canal sigilează gurile de canalizare, în calea Angelei Merkel

Muncitorii de la Apă-Canal sigilează gurile de canalizare, în calea Angelei Merkel

Arhiva Adevărul

În total vor fi sigilate peste 200 de guri de canalizare, ca măsură de siguranță în legătură cu vizita cancelarului german la Chișinău. Lucrătorii de la „Apă-Canal Chișinău" sunt însoțiți de geniști de la Bombteh și lucrători ai Serviciului Protecție și Pază de Stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajații de la „Apă-Canal Chișinău" (ACC) s-au apucat astăzi să sudeze gurile de canalizare de pe principalele străzi din Capitală, relevă Info-Prim Neo. Ei sunt însoțiți de echipe de geniști de la Ministerul de Interne, precum și agenți de la Serviciul Protecție și Pază de Stat.

Potrivit șefului Serviciului exploatare a rețelelor de canalizare ACC, Nicolae Racu, muncitorii sigiliează canalizările de pe bulevardul Dacia, dinspre aeroport spre centrul Chișinului.

În total, numărul gurilor de canalizare care vor fi sudate este de 200. Această măsură face parte din planul de securizare privind vizita cancelarului german Angela Merkel în Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările