Cu acest Bentley se plimbă fosta şefă a lui Oleg Voronin

Cu acest Bentley se plimbă fosta şefă a lui Oleg Voronin

Un Bentley Continental GT costă circa 180.000 de dolari FOTO autogespot.com

Numărul automobilelor de lux noi Bentley importate în Republica Moldova a crescut anul trecut cu încă trei exemplare, la care se mai adaugă şi câteva vehicule importate la mâna a doua. Printre persoanele ce deţin asemenea maşini de lux se numără Angela Şcerbina, directorul şi acţionarul majoritar la compania Moldconstruct Market.

Ştiri pe aceeaşi temă


Maşina de lux care figurează ca proprietate a Angelei Şcerbina, este un Bentley Continental GT 2012, iar preţul acesteia porneşte de la 180.000 de dolari şi a fost fotografiată pe străzile Chişinăului în octombrie 2012.

"Am condus acest automobil, dar nu îmi aparţine", ne-a declarat, directorul general al companiei Moldconstruct Market. Aceasta a refuzat însă să ne spună cine este acum proprietarul real al maşinei Bentley.

Amintim că până în anul 2010, în calitate de economist-şef la această companie a figurat Oleg Voronin, feciorul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin. Potrivit investigaţiilor presei, „Moldconstruct Market” este înregistrat pe aceeaşi adresă – str. Vasile Alecsandri 79, unde deţine un apartament şi mai multe spaţii nelocuibile familia lui Oleg Voronin. Acolo figurează şi alte firme despre care s-a scris că ar aparţine familiei Voronin. Înregistrată în 2002, la un an de la venirea la putere a comuniştilor, „Moldconstruct Market” a fost în cei opt ani de guvernare comunistă campioană la câştigarea licitaţiilor publice pentru proiecte de sute de milioane de lei. Firma a efectuat lucrările de reparaţii şi reconstrucţii la Preşedinţie, Guvern, vila prezidenţială de la Condriţa, pensiunea de stat din Holercani, a construit sala de audienţe a şefului statului, tronsonul de cale ferată Cahul-Giurgiuleşti etc…

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările