Imagini neoficiale : Bentley Continental GT Speed Convertible

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO WorldCarFans
FOTO WorldCarFans

Saga publicării de imagini neoficiale cu maşini ce vor debuta la Salonul Auto de la Detroit continuă, de data aceasta episodul fiind centrat pe acţiunea din Crewe, Marea Britanie. Mai exact, pe internet au apărut primele imagini cu Bentley Continental GT Speed Convertible.

După cum era de aşteptat, inginerii britanici sunt conservatori din fire, aşa că varianta decapotabilă a modelului Continental GT Speed nu aduce modificări majore din punct de vedere al designului, cu exceptia plafonului care a fost înlocuit de un soft-top.

Continental GT Speed Convertible nu va suferi schimbări majore nici pe fişa tehnică, el păstrând într-o proporţie foarte mare caracteristicile versiunii coupe: propulsor W12 bi-turbo de 6.75 litri, capabil de 625 CP şi 800 Nm, transmisie asigurată de ZF şi clasicul sistem de tracţiune integrală.

Întrucât se aşteaptă ca luxosul cabriolet britanic să nu crească foarte mult în greutate comparativ cu fratele cu acoperiş (2.495 kg), sprintul până la 100 de km/h ar putea fi în intervalul 4-4.5 secunde.

Mai multe detalii despre acest model vom afla odată cu lansarea oficială ce va avea loc la Detroit, în cadrul Salonului Auto Nord-American din luna ianuarie a anului viitor.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite