Tânăr din Stârciu, strivit de tractor

Bărbatul, în vârstă de numai 28 de ani, a murit aseară, în jurul orei 22.30, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat. Decesul s-a produs instantaneu, volanul tractorului strivindu-i tânărului pieptul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de numai 28 de ani din localitatea Stârciu (comuna Horoatu Crasnei) a murit aseară, în jurul orei 22.30, strivit de propriul tractor. Potrivit datelor primite de la Nadia Şerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, nefericitul accident s-a produs în momentul în care bărbatul încerca să-şi scoată tractorul împotmolit în albia Văii Stârciului (de unde luase ieri balast pentru construcţii), cu ajutorul unui alt tractor.

Din cauza greutăţii mari a tractorului împotmolit, vehicul ce încerca să-l tracteze, la volanul căruia se afla tânărul,  s-a răsturnat şi l-a prins pe şofer captiv sub greutatea sa, omorându-l pe loc.

Echipajele de pompieri şi descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Porolissum“ Sălaj, sosit la faţa locului, dar şi cel al Serviciului de Ambulanţă, n-au putut decât să constate decesul, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISUAndrei Crişan.


Cecetările continuă în acest caz pentru a se stabili dacă tânărul consumase alcool înainte de a se urca la volanul tractorului, fiind aşteptate în acest sens concluziile autopsiei medico-legale.


Bărbatul era căsătorit şi se întorsese de puţină vreme din Spania, unde îşi şi făcuse banii cu care îşi cumpărase tractoarele, inclusiv pe cel ucigaş. Nu avea copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările