Accident de muncă fatal în Vaslui. Un perete s-a prăbuşit peste un muncitor

Accident de muncă fatal în Vaslui. Un perete s-a prăbuşit peste un muncitor

FOTO vremenoua.ro

Potrivit primelor informaţii, bărbatul făcea parte dintr-o echipă care era angajată să repare sediul unui fost magazin din comună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident de muncă fatal într-un sat din judeţul Vaslui. Luni, 10 mai, un perete s-a prăbuşit peste un bărbat în vârstă de 45 de ani. Muncitorul a suferit un politraumatism prin strivire şi a fost preluat de ambulanţă, însă cadrele medicale nu l-au putut salva. La scurt timp după accident bărbatul a murit. 

Potrivit vremeanoua.ro, muncitorul nu a supravieţuit traumatismelor puternice suferite. A decedat în CPU, unde, în timpul investigaţiilor medicale pregătitoare pentru operaţie, a făcut un stop cardio respirator iresuscitabil. 

ITM Vaslui are acum de cercetat un accident mortal de muncă, iar IPJ Vaslui a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Potrivit presei locale, bărbatul rănit făcea parte dintr-o echipă de muncitori din comuna Dragomireşti, satul Vladia, care a fost angajată de un cetăţean din Pogana să repare o locuinţă unui fost magazin şi bar. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările