Doliu în fotbalul românesc: Ioan Danciu a murit la vârsta de 69 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
danciu

Fost arbitru de prima ligă şi conducător al unor cluburi precum FCM Bacău, Jiul şi FC Vaslui, Ioan Danciu a murit în noaptea de joi spre vineri.

Anunţul a fost făcut de fiica omului de fotbal, Ramona Danciu, pe contul unei reţele de socializare. ”Azi noapte la ora 01:00, a trecut la cele veşnice tatăl meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, în vârstă de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, într-o lume fără dor. Corpul neînsufleţit va fi depus la Biserica Ortodoxă din Petros-Baru Mare. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace pentru că a fost un tată şi un minunat. Nu te vom uita niciodată”, a scris Ramona, pe contul de Facebook.

Potrivit Mediafax, Ioan Danciu avea probleme cardiovasculare, motiv pentru care fusese internat în spital în luna martie a acestui an.

Ioan Danciu s-a născut 5 ianuarie 1952 şi a condus peste 100 de meciuri în primul eşalon, în perioada 1990 – 1997, după care a fost cooptat în corpul observatorilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. De asemenea, el a făcut parte din brigăzi care au condus partide internaţionale. După ce a renunţat la arbitraj, Ioan Danciu a activat în conducerea unor cluburi precum FCM Bacău, Jiul, FC Vaslui.

Federaţia Română de Fotbal şi Comisia Centrală a Arbitrilor au transmis condoleanţe familiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite