Pompierul bârlădean, victimă a accidentului rutier de acum două zile, a pierdut lupta cu viaţa

Pompierul bârlădean, victimă a accidentului rutier de acum două zile, a pierdut lupta cu viaţa

Pompierul fusese du în comă la spital FOTO:adevarul

Cezar Daniel Tică, pompierul bârlădean care a fost implicat în accidentul de pe drumul european E 581 de vineri dimineaţă, a murit, astăzi, la vârsta de doar 37 de ani.

În ciuda eforturilor, medicii ieşeni nu au reuşit să îi salveze viaţa pompierului Cezar Daniel Tică. În vârstă de 37 de ani, bârlădeanul era angajat ca plutonier major la Detaşamentul din localitate ce aparţine Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, el fiind unul dintre cei mai apreciaţi lucrători de acolo. 

Colegii, prietenii şi cei care îl cunoşteau au numai cuvinte de laudă la adresa lui, fiind caracterizat ca unul dintre cei mai sufletişti oameni. Acum, din păcate, le-a lăat singure pe soţia şi fetiţa lui de 7 ani. 

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <<Podul Înalt>> al judeţului Vaslui anunţă cu regret decesul plutonierului major Tică cezar Daniel, plecat dintre noi mult prea devreme, la vârsta de doar 37 de ani. Conducerea inspectoratului şi colegii sunt alături de familia greu încercată şi îi transmit sincere condoleanţe“, ne-a declarat Neculai Olaru, şeful ISU Vaslui. 

Pompierul a fost implicat, vineri dimineaţă, într-un accident pe DE 581, aproape de intrarea în municipiul Bârlad, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital. 

Citeşte şi:

Accident grav în apropiere de Bârlad. O femeie a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările