Mai mulţi călători dintr-un autobuz au ajuns la spital după ce şoferul a frânat brusc ca să evite accidentarea unui copil

Mai mulţi călători dintr-un autobuz au ajuns la spital
după ce şoferul a frânat brusc ca să evite accidentarea unui copil

FOTO arhivă Adevărul

Şoferul unui autobuz care circula în Vaslui a evitat în ultimul moment accidentarea unui copil care traversase strada printr-un loc nepermis, dar mai mulţi călători din mijlocul de transport în comun au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au lovit la cap şi mâini în urma opririi bruşte a autovehiculului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc luni, 27 iunie, într-un autobuz care circula în Vaslui. Şoferul mijlocului de transport în comun s-a trezit în faţa autovehiculului cu un copil care traversa strada printr-un loc nepermis.

Ca să evite accidentarea acestuia, conducătorul auto a frânat violent, iar doi călători au suferit diferite traumatisme la cap şi picioare.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe ambulanţe, care au preluat persoanele rănite şi le-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Comuna din Vaslui unde preotul şi sătenii se roagă să vină ploaia. „Poate ne aude Dumnezeu şi pe noi“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările