Gestul jenant al unor români care au luat masa la restaurant şi au plecat fără să plătească. Ce scuză au folosit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre persoanele căutate de poliţişti FOTO Vremea Nouă
Două dintre persoanele căutate de poliţişti FOTO Vremea Nouă

Patru persoane au ajuns în atenţia poliţiştilor din Vaslui pentru că au mâncat bine la un restaurant, iar când a venit nota de plată, s-au folosit de un subterfugiu pentru a pleca fără să plătească.

Un restaurant din centrul Vaslului a dat publicităţii o fotografie cu două dintre cele patru persoane care au comandat zilele trecute mai multe feluri de mâncare, iar când a venit vremea să plătească, au invocat faptul că au uitat PIN-ul cardului şi, pe rând, au plecat din local fără să se mai uite înapoi.

Ce nu ştiau era că au fost filmaţi de camerele de supraveghere pe întreaga perioadă a şederii lor la restaurant, iar imaginile au ajuns pe mâna poliţiştilor, care îi caută acum pentru explicaţii.

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumaţia ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai ştiu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoţea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat şi ceilalţi trei de la masă şi s-au făcut nevăzuţi. Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunţat şi poliţia, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut. Oamenii aceştia trebuie să înţeleagă că până să ajungă mâncarea în faţa lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat reprezentantul restaurantului din centrul Vasluiului, scrie Vremea Nouă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Valentina, fata care face torturi fabuloase din ingrediente naturale. De ce ies din tipare creaţiile sale FOTO

Învăţătoarea care a eliminat discriminarea la clasă. „Cel mai înalt nivel al educaţiei este toleranţa”

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite