Dumitru Buzatu vrea alianţă cu liberalii la CJ Vaslui, ”pentru a nu mai promova în campaniile electorale tot felul de proiecte fanteziste”

Dumitru Buzatu vrea alianţă cu liberalii la CJ Vaslui, ”pentru a nu mai promova în campaniile electorale tot felul de proiecte fanteziste”

Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, câştigătorul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui îi invită pe principalii adversari politici, cei din PNL, să facă alianţă în cadrul Consiliului Judeţean Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumitru Buzatu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, la o diferenţă mai mică de 4.000 de voturi faţă de principalul contracandidat, Marius Arcăleanu.

 Deşi sociali democraţii au câştigat cele mai multe voturi şi pentru Consiliul Judeţean, ei nu vor reuşi să-şi asigure majoritatea, fiind nevoiţi să facă alianţă cu un alt partid. După aflarea rezultatelor, liderul Dumitru Buzatu a venit cu o propunere pentru principalii adversari politici, liberalii, pe care i-a acuzat că au promovat o campanie electorală deşănţată, cu atacuri la persoană.

 „Propun o alianţă cu PNL, pentru că dorim să-i responsabilizăm, pentru a nu mai promova în campanii electorale tot felul de proiecte fanteziste, să-i implicăm în administraţie, să cunoască legea şi greutăţile pe care le întâmpinăm în administrarea unităţilor adminstrativ teritoriale. Vrem să vadă că nu pot fi ajutate UAT-urile fără programe naţionale de modernizare, pentru că nu poţi să înghesui zeci de mii de proiecte la CNI, ceea ce nu înseamnă decât o metodă demagogică de a fugi de responsabilitate. Să vadă că a propune să faci trotuare pe drumurile naţionale este o aberaţie administrativă. Pentru toate aceste motive, voi propune o alianţă cu PNL, la Consiliul Judeţean, să avem o alianţă solidă”, a declarat Dumitru Buzatu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările