Porumboiu, deranjat de asocierea cu Chevron: „Îi recomand primarului Vlasă să nu îmi mai folosească numele!“

Porumboiu, deranjat de asocierea cu Chevron: „Îi recomand primarului Vlasă să nu îmi mai folosească numele!“

Adrian Porumboiu susţine că nu are nicio legătură cu protestele anti-Chevron FOTO: Ionuţ Balaban

Interviul acordat de primarul comunei Pungeşti, Mircia Vlasă, ziarului „Adevărul“ l-a scos din minţi pe omul de afaceri Adrian Porumboiu, care l-a somat pe edil să nu îi mai rostească numele când vine vorba de compania Chevron.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Porumboiu s-a arătat deranjat că i-a fost pomenit numele de către Mircia Vlasă, primarul din Pungeşti, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „Adevărul“.

Latifundiarul se referă la o afirmaţie a edilului, în care acesta a precizat că a renunţat la contractul de arendă pe care îl avea încheiat cu firma Comcereal (n.r. – deţinută de Adrian Porumboiu), pentru a concesiona parcela respectivă firmei Chevron. „Primarul ştie că e în neregulă cu suprafaţa respectivă şi-i recomand să nu-mi mai folosească numele. Nu am niciun amestec cu situaţia de la Pungeşti cum, tot la fel, nu am nicio problemă cu Chevron. Infirm orice implicare a mea în revolta de la Pungeşti şi, totodată, precizez că nu am vândut sau concesionat un centimetru firmei Chevron“, a spus Porumboiu, fost arbitru internaţional. „Îi reamintesc domnului primar că, în urmă cu doi ani, l-am ajutat cu 24.000 de euro pentru repatrierea a patru copii morţi în Spania“, a adăugat latifundiarul.

Citeşte şi:

Adevărul despre Pungeşti. Americanii, gazele şi moldovenii

Factorul Porumboiu. Ce spune cel mai influent om de afaceri din Vaslui despre scandalul Pungeşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările