Bărbat plecat din spital, găsit mort pe stradă. Soţia voia să îl interneze pentru că se simţea rău

Bărbat plecat din spital, găsit mort pe stradă.
Soţia voia să îl interneze pentru că se simţea rău

FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii din Bârlad anchetează moartea suspectă a unui bărbat de 47 de ani. Acesta mersese la spital pentru a se interna, dar s-a răzgândit şi a plecat, iar după o oră a fost găsit mort pe o stradă din oraş.

Un bărbat de 47 de ani, din Bârlad, a decedat marţi, 25 ianuarie, în circumstanţe ce urmează să fie lămurite de poliţişti. Acesta se deplasase cu soţia la spitalul din Bârlad pentru că se simţea rău. Odată ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe, s-a răzgândit şi a plecat, în ciuda insistenţelor soţiei.

O oră mai târziu, mai mulţi trecători au sunat la 112 pentru a anunţa că, pe strada Roşiori din Bârlad, este un bărbat aflat în stare de inconştienţă. Medicii sosiţi rapid la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Aceasta este esenţială pentru a afla cauza decesului. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările