Tânărul care şi-a ucis soţia, apoi s-a răsturnat cu maşina, a încercat să-şi ia viaţa în închisoare de două ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tanar care si-a ucis sotia

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Târgovişte, care şi-a ucis soţia în casa părinţilor din Văleni, a încercat să îşi ia viaţa de două ori în puşcărie. Chiar el a fost cel care le-a spus oamenilor legii că a comis oribila crimă, după ce s-a răsturnat cu maşina.

Femeia a fost găsită moartă în casă, la adresa indicată de bărbat, iar poliţiştii l-au reţinut imediat. Adrian şi Liliana formau un cuplu de aproape patru ani. Locuiau în Târgovişte şi aveau împreună doi copii - unul de 2 ani şi 8 luni, iar celălat de un an şi jumătate.

Relaţia dintre cei doi ar fi început să scârţâie de câteva luni. Individul era extrem de gelos, iar certurile şi bătăile ar fi fost la ordinea zilei.

Aflat în Spitalul penitenciar Colibaşi, bărbatul a vrut să îşi ia zilele.  A fost dus la urgenţă la unitatea de primiri urgenţe din Piteşti. Este măcinat de remuşcări spune avocatul său, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul împărţea camera cu alţi doi deţinuţi şi beneficia de consiliere psihologică.

„Pacientul a fost adus în stare stabilă prezentând o plagă în regiunea cervicală!”, a precizat Gheorghe Frătoaica, UPU Argeş. 

Bărbatul de 35 de ani este cuprins de regrete, susţin apropiaţii lui. „Nu poate să accepte să trăiască fără soţie. Nu că regretă, este marcat, el realizează pe lângă pierderea soţiei şi ce se va întâmpla cu cei doi copii de vârstă fragedă”, a spus Nicolae Ion, avocatul suspectului.

tanar care si-a ucis sotia

FOTO: Liliana

Din cauza crizelor soţului, Liliana l-ar fi părăsit acum ceva timp, însă luna trecută s-ar fi împăcat şi relaţia ar fi mers mai bine.

Înainte de Crăciun, cei doi parteneri veniseră la casa buninicilor bărbatului din judeţul Dâmboviţa, să le aducă medicamente. Ar fi început să se certe, iar până la crimă a fost doar un pas. 

Într-un moment de furie extremă, individul ar fi strâns-o de gât pe tânără şi a omorât-o.  

„Am auzit că a ucis-o şi a plecat cu maşina la Târgovişte”,  a declarat o vecină de-ale bărbatului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că şi-a ucis soţia. Femeia, găsită moartă în casă

Drama Lilianei, femeia strânsă de gât de soţul gelos. După ce a omorât-o, bărbatul a făcut accident, în Dâmboviţa

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite