Peste 5000 de yoghini au format o spirală uriaşă la Băile Herculane

Peste 5000 de yoghini au format o spirală uriaşă la Băile Herculane

Ultima spirală din această primăvară FOTO Corina Macavei

Peste cinci mii de yoghini au făcut duminică seară o spirală uriaşă la Băile Herculane.  De mâine, yoghinii vor părăsi staţiunea pentru că programul taberei yoghine se va încheia în noaptea de luni spre marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost ultima spirală organizată în cadrul Taberei yoghine din această primăvară de la Băile Herculane. Peste 5000 de yoghini s-au adunat pe Platoul Coronini şi au format o spirală yang, urmată de “Inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin realizată cu susţinerea subtil-telepatică spirituală a lui Gregorian Bivolaru”.

Astăzi, în ultima zi a taberei, sunt programate, de asemenea, o serie de activităţi. Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, care şi anul acesta a lipsit de la Băile Herculane, va susţine de la ora 18,30 în mod subtil-telepatic  o conferinţă cu tema “Realitatea tainică a Creaţiei şi a Manifestării Dumnezeieşti privită din punctul de vedere al lui Dumnezeu Tatăl”.

Seara se va încheia cu vizionarea unei înregistrări speciale: o filmare inedită cu caracter special în cadrul căreia Gregorian Bivolaru a testat, în mai multe moduri, două aparate de măsurare a cîmpului subtil bioenergetic şi a realizat totodată unele exemplificări semnificative ce evidenţiază declanşarea la voinţă a unor procese de rezonanţă ocultă profund benefice, care pot fi manifestate de către yoghinii ce aparţin căii Maha Siddha Yoga. Apoi, în intervalul orar 00:00 – 00:30 va vea loc “o resorbţie gradată a câmpului subtil spiritual al Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2013”.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările