Maestrul Tudor Gheorghe revine cu „DEGEABA 30”, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”

Maestrul Tudor Gheorghe revine cu „DEGEABA 30”, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”

Pe 23 noiembrie, la Palatul Culturii “Teodor Costescu”, de la ora 19:00, Maestrul Tudor Gheorghe revine cu „DEGEABA 30”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe scenă, alături de artist, vor urca membrii Corului şi Orchestrei Filarmonicii din Arad, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Tudor Gheorghe revine cu spectacol nou în proportie de 70% „strigătul de disperare al unui întreg popor batjocorit de noua nomenclatură a comunismului cu faţă capitalistă, într-un timp istoric numit eufemistic tranziţie”.

„DEGEABA 30” este, probabil, cel mai complex, cel mai complet şi cel mai dramatic mesaj social exprimat pe o scenă de la revoluţie încoace. El are la bază un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe, intitulat "Mie-mi pasă", realizat în memoria martirilor de la Timişoara şi a tuturor victimelor Revoluţiei din Decembrie 1989.

Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: