Fraţii Cata rămân în arest

Fraţii Cata rămân în arest

Rămân după gratii FOTO Arhivă Adevărul

Marţi, Ionel şi Georgian Cata au ajuns în faţa magistraţilor de la Tribunalul Tulcea, cu solicitarea de a fi puşi în libertate.

Acuzaţi de patru infracţiuni de furt, cei doi fraţi de 19, respectiv 20 de ani au fost trimişi în judecată la finalul săptămânii trecute. Tot atunci Judecătoria Tulcea a decis că cei doi trebuie să rămână la închisoare, în arest preventiv.

Astăzi, Tribunalul Tulcea a respins recursul declarat de cei doi şi a menţinut decizia Judecătoriei, aceea de a îi ţine pe fraţii Cata după gratii.

Tot astăzi, Taraş Grigore, bărbatul condamnat în decembrie pentru evaziune şi trimis acum în judecată pentru furt (a sustras 55.000 de lei şi bonuri de combustibil de 5.000 de lei de la o societate comercială din Tulcea) a cerut magistraţilor de la Tribunalul Tulcea să fie judecat în libertate. Instanţa a respins recursul lui Taraş Grigore, astfel că şi acesta va rămâne după gratii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările