Elevi amendaţi de jandarmi. Au pulverizat spray lacrimogen în şcoală

Elevi amendaţi de jandarmi. Au pulverizat spray lacrimogen în şcoală

Arhiva foto

Cei doi elevi au recunoscut că au pulverizat spray iritant lacrimogen doar după ce le-au fost prezentate imaginile surprinse de camerele video instalate în şcoală.

Incidentul s-a petrecut joi, 9 decembrie, la o şcoală din municipiul Tulcea. În jurul orei 11.00,  jandarmii, aflaţi în patrulare, au fost solicitaţi de către reprezentanţii şcolii să intervină, ca urmare a folosirii unui spray iritant lacrimogen de către doi elevi. 
 
Elevii, de 16, respectiv 17 ani, au fost identificaţi cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate în şcoală.
 
„Întrebaţi de cele întâmplate, initial, aceştia au negat cele comise, însă, imaginile de pe camerele video i-au determinat să recunoască fapta. Din imaginile surprinse, a reieşit faptul că cei doi elevi au pulverizat spray iritant lacrimogen la intrarea în una dintre clase, mai precis asupra uşii,  însă nu au produs vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii altor elevi”, spun jandarmii tulceni.
 
Cei doi elevi au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei pentru aruncarea cu substanţe iritant lacrimogene, fără producerea de vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii.
 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările