VIDEO Tânăr mort la 180 de kilometri pe oră, în timp făcea live pe Facebook. Din cauza şoferului inconştient, a murit şi o fetiţă de 9 ani

VIDEO Tânăr mort la 180 de kilometri pe oră, în timp făcea live pe Facebook. Din cauza şoferului inconştient, a murit şi o fetiţă de 9 ani

Florin Muntean FOTO Facebook

Vineri seara, între localităţile Jebel şi Voiteg, la aproximativ 35 de kilometri de Timişoara, a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane, iar alte patru au ajuns la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel care a provocat accidentul, Florin Muntean, un tânăr de 31 de ani, obişnuia să se laude prietenilor de pe Facebook cu performanţele maşinii sale. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara. Muntean conducea cu peste 180 de kilometri pe oră, după cum se observă şi din imaginile pe care le-a filmat singur, şi făcea live pe Facebook, în ritmul muzicii date la volum mare.
 
Ghinionul său a fost că la câteva secunde de când a intrat în direct pe pagina de socializare, a lovit un tractor care trăgea un disc folosit pe câmp. Poliţiştii spun că şoferul a făcut o depăşire iar când a revenit pe banda întâi s-a izbit de tractor. Bolidul a fost proiectat într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus. 
 
Florin Muntean a fost proiectat prin parbrizul bolidului. Pompierii de la ISU l-au găsit mort pe câmp.
 
Din nefericire, în urma impactului a decedat şi o fetiţă de nouă ani, aflată în maşina care circula regulamentar. Alte patru persoane au fost transportate la spital cu răni grave.
 
Florin Muntean avea pe pagina de Facebook motoul: „Experienţa este cel mai dur profesor, pentru ca întâi îţi dă testul şi apoi îţi spune care e lecţia”.
 
Florin Muntean FOTO Facebook

Momentul în care are loc accidentul. Circula cu peste 180 de kilometri pe oră: 


 
Florin Muntean obişnuia să facă live pe Facebook din maşina sa marca Audi, pe ritmul manelelor, după se poate vedea din înregistrările rămase pe pagina de socializare. 
 

 

 

Tragedia de pe drumul dintre Jebeş şi Voiteg SURSA VIDEO Opiniatimioarei.ro
citeste totul despre: