Percheziţii DNA la vila fostului şef al pieţelor din Timişoara. Este controlată şi „făbricuţa” de ţuică a lui Nasleu

Percheziţii DNA la vila fostului şef al pieţelor din Timişoara. Este controlată şi „făbricuţa” de ţuică a lui Nasleu

Fostul şef al Pieţe SA Timişoara, Ioan Nasleu FOTO Facebook/Ioan Nasleu

Procurorii DNA Timişoara şi poliţişti de la DGA au descins la vila din Timişoara, unde locuieşte Ioan Nasleu, fostul director de la Pieţe SA, şi la „căzănăria” (făbricuţa de ţuică) din Obreja a familiei acestuia.

Potrivit Pressalert.ro, percheziţiile sunt realizate într-un dosar deschis în urma dezvăluirilor unor muncitori de la Pieţe SA care au declarat că Nasleu i-a folosit în interes personal. De asemenea, muncitorii au declarat că au fost trimişi să lucreze zile întregi la amenajarea căzănăriei de la Obreja (n.r. satul natal al lui Nasleu), făcând aici tot felul de lucrări – de la mici demolări până la betonări, pus de gresie şi faianţă, finisaje ale clădirii şi construirea unui grup sanitar.

„Bani de la Pieţe SA au fost folosiţi pentru cumpărarea de utilaje pentru căzănăria Obrejana. Până şi sucul pe care l-am băut când Nasleu m-a trimis pe mine şi colegii mei să lucrăm la căzănărie a fost plătit din banii de la Pieţe SA” a declarat, pentru Pressalert.ro, Marius Ştefoni, fostul om de încredere al lui Nasleu pe care acesta l-a dat afară când a văzut că nu-i mai răspunde la comenzi.

Potrivit sursei citate, după finalizarea lucrărilor de la „căzănărie”, Nasleu a şi realizat un filmuleţ în care a prezentat „proiectul său de suflet”.

Reamintim, Ioan Nasleu a fost demis din funcţia de director al Pieţelor în urma unui incendiu care a izbucnit la cea mai mare piaţă de flori din Timişoara. Ulterior, s-a descoperit că Nasleu folosea bunurile şi oamenii societăţii pe care o conduce în interes personal. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesaj incredibil al unui liberal: „Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să le batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea”

VIDEO Şeful pieţelor din Timişoara, fost consilier al primarului Robu, filmat dând bani unui manelist: „Este o vorbă mare, că Ionuţ are valoare“

Cine este şeful pieţelor din Timişoara care îl persiflează din SUA pe primarul Fritz: „Naşul meu e milionar în America”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările