Ionuţ Nasleu, şeful pieţelor din Timişoara: Dominic Fritz, reţine, o să pierzi! Robu se va întoarce VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Nasleu
Ionuţ Nasleu

Ionuţ Nasleu, directorul de Pieţe S.A., societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara, a organizat, luni, o conferinţă de presă, în care a-i răspuns primarului Dominic Fritz, care l-a acuzat de management defectuos pentru că societatea înregistrează pierderi.

Ionuţ Nasleu, care este director la Pieţe SA din iulie 2019, susţine că a făcut numeroase reparaţii şi investiţii, acolo unde se regăsesc şi pierderile semnalate de Dominic Fritz. De asemene, rezultatele proaste se datorează şi redevenţei impuse de Primăria Timişoara, pentru Piaţa Iosefin, care nu poate fi acoperită din venituri pieţei. 

“Primăria nu a făcut niciodată vreo investiţie în pieţe. Domnul Fritz este în eroare când cere demisia mea. Ar trebui să-şi dea demisia el şi aparatul care încă există, care nu a făcut niciodată o investiţie prin contract…Şi în anul 2020, Pieţe SA a realizat reparaţii în pieţe, investiţii propri în barieră în Piaţa Mehala şi sistem de supravegere video. Însă cea mai mare parte a pierderii se datorează pandemiei de COVID 19. Ştim cu toţii! A dus la creşterea cheltuielilor pentru combaterea efectelor acestei pandemii…

Restaurantele, fast-food-urile erau cei mai buni care cotizau la chirie. Au fost interzise prin ordonanţă. <Domnul Fritz, mi-aţi spus să închid pieţele>. Şi eu am spus că nu le închidem, găsim o soluţie, nu putem să lăsăm comercianţii. Nu putem să-i lăsăm să moară. Am venit cu măsuri, m-aţi lăudat. Acum îmi cereţi demisia!”, a spus Nasleu. 

“Eu sunt obsesia primarui. Îţi mulţumesc Dominic Fritz pentru atenţia pe care mi-o acorzi. Eşti un influencer sub medie…Nu sunt eu scopul. Am fost şi voi rămâne lângă primarul Nicolae Robu, pentru că nu a făcut nicio ilegalitate şi a fost un om iubit. Eu sunt ultimul în bastion pentru compromiterea primarului Robu. Eu sunt un mic pion pe tabla de şah”, a mai afirmat Nasleu. 

Legat de angajaţii de la Pieţe SA, care au făcut lucrări pentru el, Nasleu afirmă că aceştia îl ajutau în timpul lor liber. 

“Angajaţii mei au lucrat în timpul liber pentru mine. Pentru că lucrau sâmbătă, aveau recuperări. Ei s-au bucurat că în timpul  lor liber, lucrează pe banii mei”, a mai spus Nasleu.   

„Eu dacă plec de la pieţe, plec cu capul sus. Nu am făcut nicio ilegalitate, nu am luat mită, nu am făcut nicio infracţiune extremă care să aducă prejudicii instituţiilor pe care eu le-am condus. Rog actualul consiliu, să nu sufere din partea mea, au fost solidari cu mine, nu au răspuns lui Dominic Fritz, nu au vrut să mă schimbe când a cerut Dominic Fritz. Le cer imperios să mă demită mâine. Nu vreau ca ei să sufere din cauza mea. Plec cu capul sus. Vreau să-i protejez. Şi istoria îmi va da dreptate. Dominic Fritz, reţine, o să pierzi! Robu se va întoarce! Şi o să te întorci de unde ai venit, în Germania”, a mai declarat Ionuţ Nasleu. 



Vă mai recomandăm:

Ionuţ Nasleu a trimis, în stare de urgenţă, maşina de la Pieţe SA la Bucureşti ca să-i fie adusă iubita la Timişoara

Nasleu, şeful pieţelor din Timişoara, a trimis angajaţii societăţii primăriei să-i facă reparaţii în apartamentul secret din Bucureşti

Cine este şeful pieţelor din Timişoara care îl persiflează din SUA pe primarul Fritz: „Naşul meu e milionar în America”

Mesaj incredibil al unui liberal: „Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să le batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea”

VIDEO Şeful pieţelor din Timişoara, fost consilier al primarului Robu, filmat dând bani unui manelist: „Este o vorbă mare, că Ionuţ are valoare“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite