Bandă de hoţi care acţiona într-o parcare de pe A1, prinsă în flagrant. Suspecţii, liberi să se întoarcă „la muncă”

Bandă de hoţi care acţiona într-o parcare de pe A1, prinsă în flagrant. Suspecţii, liberi să se întoarcă „la muncă”

Poliţia a prins în flagrant o bandă de hoţi care încerca să fure dintr-un camion. Suspecţii lăsaţi în libertate

Poliţiştii din Timiş au prins în flagrant o bandă de hoţi care acţiona într-o parcare de pe autostrada A1, aglomerată în această perioadă în care românii din străinătate se întorc în concediu în ţară.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a declarat că procurorul de caz „nu a considerat că în acest caz se impune vreo măsură preventivă şi nici Poliţia nu a venit cu propuneri în acest sens”. 

Poliţiştii din Timiş au organizat în noaptea de luni spre marţi o acţiune de combatere a furturilor comise în parcările şi spaţiile de servicii de pe autostrada A 1, aglomerate în această perioadă în care românii plecaţi în străinătate vin în ţară. Potrivit unor surse din Poliţie, la acţiune au participat poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, dar şi agenţi de poliţie de la Recaş, Făget şi Belinţ.

Potrivit aceloraşi surse, în jurul orei 3.00, în parcarea de la km 482, zona Recaş, sensul Timişoara – Deva, poliţiştii au prins în flagrant patru persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani care încercau să fure dintr-un camion. Potrivit poliţiştilor, doi dintre hoţi stăteau „de şase” în timp ce ceilalţi doi încercau să intre în camion. „Pentru a-i prinde, un coleg a tras un foc de avertisment în plan vertical”, a dezvăluit unul dintre poliţiştii prezenţi la acţiune. În final, cei patru au fost prinşi şi duşi la Poliţia Recaş pentru cercetări.

Reprezentanţii IPJ Timiş au confirmat acţiunea, declarând că prin decizia procurorului de caz cei patru sunt cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă de furt calificat şi complicitate la furt calificat. „Adevărul” i-a solicitat un punct de vedere şi Parchetului Judecătoriei Timişoara, care a transmis că va comunica un răspuns scris. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: