Un brancardier din Mureş a murit infectat cu noul coronavirus

Un brancardier din Mureş a murit infectat cu noul coronavirus

Spitalul din Mureş

Autorităţile au raportat încă patru decese din cauza noului coronavirus. Numărul total al morţilor a ajuns la 482 în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioan Fekete, brancardierul care muncea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş avea  62 ani, La 14 aprilie, el s-a internat la unitatea medicală unde muncea pentru că avea dureri epigastrice.
 
De la secţia Chirurgie el a fost transferat o zi mai târziu la secţia Boli Infecţioase II, apoi pe secţia ATI II în 19.04.2020. 
 
La 15 aprilie i-au fost recoltate probe şi în aceeaşi zi a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cinci zile mai târziu, brancardierul a murit. El suferea de HTA, obezitate, DZ tip II
 
Până la 20 aprilie, în judeţ erau înregistrate 295 de cazuri de infectare cu coronavirus. 
 
„Cu nemăsurată tristeţe ne luăm rămas bun de la încă doi colegi, membri Sanitas, Mihaela Meszaros (56 ani), infirmieră la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi Ioan Fekete (62 ani), brancardier la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, care au fost răpuşi în lupta cruntă cu virusul Covid-19.
Federaţia SANITAS din România îşi exprimă întreaga compasiune şi transmite sincere condoleanţe familiilor !
Dumnezeu să-i odihnească în pace şi să aline durerea celor dragi !“, transmite Federaţia Sanitas. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: