Educatoarea care susţine că este atacată cu „surse energo-magnetice“ a prezentat acte din care reiese c-ar fi sănătoasă. „E încărcată toată casa şi patul zvâcneşte“

Educatoarea care susţine că este atacată cu „surse energo-magnetice“ a prezentat acte din care reiese c-ar fi sănătoasă. „E încărcată toată casa şi patul zvâcneşte“

Educatoarea a prezentat acte medicale care arată că nu are vreo problemă psihică

Educatoarea din municipiul Motru care susţine că este atacată atât acasă cât şi la grădiniţă cu „surse energo-magnetice“, astfel încât paturile copiilor trepidează, a prezentat mai multe acte medicale din care reiese că nu suferă de tulburări psihice şi că este aptă pentru a preda în învăţământ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina-Mariana Pârvulescu a prezentat o adeverinţă eliberată de Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova în care se arată: „fără tulburări psihice acuzate; apt pentru a preda în învăţământ“.
 
Aceasta a mai prezentat o adeverinţă medicală de la medicul de familie în care se precizează că este clinic sănătoasă, dar şi o fişă de la un cabinet de medicina muncii în care se arată, de asemenea, că este aptă de a preda în învăţământ.

„Va fi monitorizată de conducerea şcolii“

Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a precizat că la nivelul Prefecturii Gorj s-a constituit o comisie formată din reprezentanţi de la mai multe instituţii care să analizeze situaţia educatoarei. 
 
Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, a precizat că educatoarea Alina Mariana Pîrvulescu îşi va desfăşura activitatea, dar va fi monitorizată de conducerea unităţii de învăţământ: „Doamna educatoare a prezentat atât conducerii grădiniţei unde îşi desfăşoară activitatea, cât şi la secretariatrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj trei documente medicale din care rezultă că este aptă pentru a preda în învăţământ. Documentele sunt eliberate de o clinică de specialitate, de un cabinet de medicină a muncii şi de medicul de familie. În continuare este la catedră şi îşi desfăşoară activitatea. Va fi monitorizată de conducerea şcolii pentru ca activitatea să se desfăşoare în bune condiţii“.

„Începe să zvâcnească patul“

 
Ca să fie cât mai credibilă că există un ataca cu „surse energomagnetice“, Alina-Mariana Pârvulescu, i-a filmat pe copii cu telefonul mobil şi a postat imaginile pe contul personal de Facebook
 
Ea a postat şi un mesaj ciudat: „Dacă tot am Facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni, şi eu, şi copiii, nu? Noaptea e a noastră. Da. După ce au omorât copiii de la Colectiv, după ce au omorât fata de la metrou, după ce au împins la sinucidere femeia de pe bloc, după ce au incendiat fabrica de pâine de la Galaţi şi o altă fabrică de mobilă pentru distrugerea unor canapele de piele şi multe alte ticăloşii, PSD vrea acum să omoare şi copiii de la grădiniţă, ce nu au reuşit să mă omoare pe mine. De ce au omorât copiii de la Colectiv? Sunt satanişti, nu ştiaţi? De ce vor să omoare copiii de la grădiniţă? Sunt posedaţi. Da. PSD vrea să aducă inchiziţia la stăpânire, să omoare oamenii în numele Domnului. Tot poporul e posedat, numai ei, preacuraţii şi preacuvioşii pesedişti, nu”.  
 
 
Educatoare şi-a susţinut convingerea şi în faţa jurnaliştilor: „Se întâmplă un fenomen care pare paranormal. Dar este provocat, pur şi simplu. (...) Deci, când stau copiii la somn, cum s-a văzut şi în filmare, stau, încearcă să adoarmă şi începe să zvâcnească patul. Deci nu se mişcă patul, efectiv, organismul viu reacţionează la anumiţi curenţi", mai spune educatoarea", susţine educatoarea Alina Pârvulescu.

A sunat de nenumărate ori la 112

Educatoarea Alina Pîrvulescu este cunoscută de către poliţiştii din localitate, care s-au deplasat de multe ori la locuinţa ei în urma apelurilor la 112 în care reclamă zgomote şi trepidaţii care s-ar produce în casă. Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, spune că poliţiştii din Motru a sesizat de mai multe ori Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi medicul de familie cu privire la acest comportament.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: