VIDEO O educatoare se plânge că este atacată cu surse energomagnetice. Conducerea grădiniţei i-a solicitat un aviz psihiatric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea unei grădiniţe din municipiul Motru, judeţul Gorj, îi cere unei educatoare să prezinte un aviz psihiatric pentru a-şi mai putea continua activitatea.

Educatoarea Alina Pîrvulescu a postat un mesaj straniu pe pagina sa de Facebook, în care spune că este atacată cu surse energomagnetice, că PSD vrea să-i omoare pe copiii de la grădiniţă şi că podeaua se mişcă, pentru ca cei mici să nu poată dormi: 

„Dacă tot am Facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni, şi eu, şi copiii, nu? Noaptea e a noastră. Da. După ce au omorât copiii de la Colectiv, după ce au omorât fata de la metrou, după ce au împins la sinucidere femeia de pe bloc, după ce au incendiat fabrica de pâine de la Galaţi şi o altă fabrică de mobilă pentru distrugerea unor canapele de piele şi multe alte ticăloşii, PSD vrea acum să omoare şi copiii de la grădiniţă, ce nu au reuşit să mă omoare pe mine. De ce au omorât copiii de la Colectiv? Sunt satanişti, nu ştiaţi? De ce vor să omoare copiii de la grădiniţă? Sunt posedaţi. Da. PSD vrea să aducă inchiziţia la stăpânire, să omoare oamenii în numele Domnului. Tot poporul e posedat, numai ei, preacuraţii şi preacuvioşii pesedişti, nu”.

Mai mult decât atât, educatoarea a postat pe Facebook un clip în care copilaşii spun că nu se pot odihni pentru că aud un zgomot şi trepidează pătuţurile. 

Apelează mereu numărul de urgenţă 112 

Educatoarea Alina Pîrvulescu este foarte cunoascută de către poliţişti, pentru că ei s-au deplasat de multe ori la locuinţa ei în urma apelurilor la 112, în care reclamă zgomote şi trepidaţii care s-ar produce în casa ei. „Poliţiştii au informat medicul de familie şi Inspectoratul Şcolar Judeţean cu privire la cele constatate, cu menţiunea analizei situaţiei şi dispunerii măsurilor legale, întrucât persoana este încadrată ca profesor învăţământ preşcolar şi efectuează activităţi cu preşcolari”, a spus Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Directorul grădiniţei nr. 1 Motru, Camelia Barbu, i-a cerut educatoarei să prezinte un aviz psihiatric din care să reiasă că este aptă, pentru a-şi mai putea continua activitatea. Hotărârea a fost luată de către Consiliul de Administraţie al şcolii. În mod normal, cadrul didactic trebuie să prezinte la începutul anului şcolar un aviz psihologic. 

Educatoarea i-a filmat pe copii cu telefonul mobil în timp ce se plâng că nu pot adormi din cauza unui „motor“

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite