Câine călcat în mod intenţionat cu maşina. Făptaşul este căutat de poliţie

Câine călcat în mod intenţionat cu maşina. Făptaşul este căutat de poliţie

Câinele a fost călcat de mai multe ori cu maşina                                                 Foto: Captură Poliţia Gorj

Un individ care a călcat în mod intenţionat cu maşina un câine este căutat de poliţişti din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor Gorj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea a avut loc în urmă cu câteva zile pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. Câinele a profitat de faptul că poarta este deschisă şi a ieşit din curte, iar un şofer care trecea cu maşina prin zonă chiar în acel moment l-a călcat în mod intenţionat Camera de supraveghere montată pe casă a surprins momentul în care maşina face diferite manevre şi trece de mai multe ori peste patruped. 
 
Scena este greu de privit, astfel că „Adevărul” a decis să nu difuzeze deloc imaginile respective.
 
Stăpânul câinelui este şocat de cele întâmplate. Animalul a scăpat cu viaţă, dar are fracturi la ambele labe şi are nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri pentru a se recupera. 
 

Poliţiştii fac cercetări pentru a-l prinde pe făptaş

 
Poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe individul care a fost capabil de o asemenea faptă de o cruzime fără margini.
„Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor au deschis un dosar penal, în care se continuă cercetarile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiurire a animalelor“, a anunţat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 

Vă recomandăm să mai citiţi 

 

Liceanul care a scris un roman de peste 350 de pagini. Îşi doreşte să studieze politica la Londra

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările