Câine călcat în mod intenţionat cu maşina. Făptaşul este căutat de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele a fost călcat de mai multe ori cu maşina                                                 Foto: Captură Poliţia Gorj
Câinele a fost călcat de mai multe ori cu maşina                                                 Foto: Captură Poliţia Gorj

Un individ care a călcat în mod intenţionat cu maşina un câine este căutat de poliţişti din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor Gorj.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu câteva zile pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. Câinele a profitat de faptul că poarta este deschisă şi a ieşit din curte, iar un şofer care trecea cu maşina prin zonă chiar în acel moment l-a călcat în mod intenţionat Camera de supraveghere montată pe casă a surprins momentul în care maşina face diferite manevre şi trece de mai multe ori peste patruped. 

Scena este greu de privit, astfel că „Adevărul” a decis să nu difuzeze deloc imaginile respective.

Stăpânul câinelui este şocat de cele întâmplate. Animalul a scăpat cu viaţă, dar are fracturi la ambele labe şi are nevoie de cel puţin trei luni de îngrijiri pentru a se recupera. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a-l prinde pe făptaş

Poliţiştii fac cercetări pentru a-l identifica pe individul care a fost capabil de o asemenea faptă de o cruzime fără margini.

„Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor au deschis un dosar penal, în care se continuă cercetarile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiurire a animalelor“, a anunţat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să mai citiţi 

Liceanul care a scris un roman de peste 350 de pagini. Îşi doreşte să studieze politica la Londra

Primar din Gorj, amendat pentru că şi-a făcut ziua de naştere la restaurant. La petrecere au fost numeroşi politicieni

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite