Bătrână atacată în casa ei de ginere. I-a furat banii din batistă, a bătut-o şi a violat-o. Filmul de groază povestit în detaliu de anchetatori

Bătrână atacată în casa ei de ginere. I-a furat banii din batistă, a bătut-o şi a violat-o.
Filmul de groază povestit în detaliu de anchetatori

FOTO: Adevărul

Femeia de 84 de ani, din judeţul Suceava, a fost atacată de ginere în propria casă. Bărbatul a violat-o şi apoi i-a furat batista în care îşi ţinea agoniseala. De ruşine, bătrâna a sunat la 112 abia după 4 zile de la agresiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrâna de 84 de ani locuieşte în comuna Valea Moldovei, din judeţul Suceava.

Pe 22 octombrie, a trăit un coşmar. Ginerele a atacat-o în propria casă, a violat-o şi i-a furat banii pe care îi ţinea ascunşi într-o batistă. 

De ruşine, femeia a anunţat autorităţile după 4 zile de la incident. Atacatorul a ajuns după gratii, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 22.10.2020, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla în locuinţa persoanei vătămate în vârstă de 84 de ani a împins-o pe aceasta pe spate pe pat, a prins-o cu mâna de antebraţul stâng, iar din buzunarul de la pantalonii cu care eram îmbrăcată a sustras o batistă în care se afla suma de 6.300 lei, după care s-a urcat deasupra persoanei vătămate şi prin presare cu genunchii în zona abdomenului, şi cu mâna în zona gurii şi a nasului, punând persoana vătămată în imposibilitate de a se apăra şi profitând de această stare, a întreţinut un raport sexual normal cu acesta. 

În urma violenţelor exercitate, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

”Punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Vă invităm să citiţi şi: 

Şi-a tranşat fiul cu bomfaierul, după care a aruncat bucăţile în apele Siretului. Detaliile unei crime oribile

Franţa însângerată. Cine este autorul atacului din biserica Notre-Dame din Nisa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările