Petrecere cu zeci de persoane, oprită de poliţiştii din Urziceni

Petrecere cu zeci de persoane, oprită de poliţiştii din Urziceni

Poliţia i-a amendat pe toţi participanţii la petrecere FOTO news.ro

Zeci de persoane au fost amendate de poliţiştii din Urziceni în timp ce participau la o petrecere privată în plină pandemie. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu despre distracţia ilegală.

Poliţiştii din  Urziceni au intervenit în urmă cu două zile, în jurul orei 15.30, pentru întreruperea unei distracţii în plină pandemiei. Poliţiştii de ordine publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un imobil din oraş este în desfăşurare o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorităţi, pentru limitarea răspândirii cu SARS CoV2. 
În acest context, poliţiştii, cu sprijinul jandarmilor ialomiţeni s-au deplasat la imobilul respectiv, pentru efectuarea de verificări, fiind identificate 22 de persoane participante. Evenimentul privat a fost întrerupt, toţi participanţii părăsind locaţia, atât organizatorul cât şi persoanele prezente au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2020,.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările