O femeie s-a aruncat de pe podul de la Feteşti. Victima a murit la scurt timp după ce a fost scoasă din apă

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Feteşti. Victima a murit la scurt timp după ce a fost scoasă din apă

Femeia s-a aruncat în Bprcea de pe podul de la Feteşti FOTOAdevărul

O femeie care s-a aruncat de pe podul de la Feteşti a fost scoasă îmediat din apă de un echipaj ISU Ialomiţa, însă la scurt timp victima a decedat. Femeia, în vârstă de 50 de ani, a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa miercuri, 12 februarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi s-a intervenit rapid, în urma leziunilor suferite, femeia a murit la scut timp după ce a fost scoasă din apă. 

Miercuri, 12 februarie, pompierii ialomiţeni au reluat căutările a doi bărbaţi care au dispărut în apele Borcei pe 3 februarie, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat. La scurt timp, militarii, care se aflau pe braţul Borcea  cu o barcă pneumatică au fost redirecţionaţi pentru căutarea unei femei, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, care a fost văzută căzând în apă de pe podul din zona staţiei de taxare Feteşti.
 
La locul solicitării au mai fost dislocate un echipaj cu o autospecială de stingere şi un altul cu o barcă de salvare, precum şi un echipaj medical aparţinând substaţiei Feteşti a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa. Deşi femeia a fost găsită repede, scoasă din apă şi predată echipajului SAJ Ialomiţa, din cauza traumatismelor suferite nu a mai putut fi salvată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările