Bătrân salvat ca prin minune de pompieri dintr-o locuinţă cuprinsă de flăcări

Bătrân salvat ca prin minune de pompieri dintr-o locuinţă cuprinsă de flăcări

Bătrânul a fost intoxicat cu fum , după ce gospodăria a fost cuprinsă de foc FOTO ISU Ialomiţa

Un bătrân, în vârstă de 79 de ani, a fost salvat ca prin minune de pompieri din locuinţa care fusese cuprinsă de flăcări. Bărbatul a fost găsit în casă inconştient, fiind transportat d eurgenţă la spitalul din Urziceni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul a izbucnit în gospodăria bărbatului la miezul nopţii,  la o anexă aflată în imediata apropiere a locuinţei. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.
 
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la nivelul unei anexe cu spaţiu de locuit, magazie şi adăpost de păsări, iar proprietarul, un bărbat, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă şi evacuat într-o zonă de siguranţă faţă de flăcări de către rudele sale. După acordarea primului-ajutor medical de către echipajul SMURD, pacientul şi-a recăpătat conştienţa şi a fost transportat la spitalul din Urziceni cooperant. El nu a suferit arsuri.
 
În schimb, un număr de 20 de păsări au pierit în incendiu, iar alte 10 au fost salvate din adăpostul în flăcări.  Pompierii au acţionat pentru localizarea incendiului, însă flăcările au reuşit să se extindă şi la casă, afectând aproximativ 100 mp din acoperiş, tâmplăria unei ferestre şi o uşă. 
 
În incendiu au ars ori au fost deteriorate suprafeţe totale de acoperiş de aproximativ 250 mp, tavane din lemn pe aproximativ 150 mp, elemente din starea de fixaţie, mobilier, materiale textile şi electrocasnice, precum şi aproximativ două tone de cereale. Instalaţia electrică îmbătrânită şi deteriorată, la care s-a produs un scurtcircuit, a determinat izbucnirea incendiului, a transmis ISU Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Cum reuşeşte o văduvă să se bucure de viaţă în ţinutul dezolant al combinatului din Hunedoara FOTO

Cum este posibil să nu ne infectăm cu COVID-19, chiar şi cu un bolnav în casă. Teoria unui cercetător ieşean

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările