Incendiu uriaş la Alba Iulia cu pagube de sute de mii de lei. Un depozit de aparate electrocasnice a fost distrus FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hala a ars în întregime. Foto: ISU Alba
Hala a ars în întregime. Foto: ISU Alba

Un incendiu de proporţii a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3:00, la o hală din Alba Iulia, situată pe strada Gării din Alba Iulia.

Este vorba despre o hală în care îşi avea sediul o firmă de curierat, un service auto, iar în cea mai mare parte a spaţiului funcţiona un depozit de electrocasnice.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit de urgenţă pentru localizarea şi stingerea incendiului. La faţa locului au fost trimise 7 maşini de intervenţie, printre care şi o ambulanţă.

Amploarea incendiului a alertat autorităţile: în zonă s-a deplasat şi şeful ISU Alba, Ovidiu Costea dar şi prefectul de Alba, Nicolae Albu. Cei doi au coordonat intervenţia.

”Incendiul se manifestă generalizat pe aproximativ 500 de metri pătraţi la întreg depozitul. În interior sunt depozitate aparate electrocasnice, anvelope şi un service auto. Misiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanţii ISU Alba, în timpul intervenţiei de azi noapte.

Potrivit acestora, au ars aproximativ 500 de metri pătraţi dintr-o hală de depozitare în interiorul căreia se aflau 3 compartimente.

incendiu alba iulia

În primul compartiment, cel mai mare, în suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, erau depozitate frigidere şi aparatură electrocasnică.

incendiu alba iulia

În cel de-al doilea, pe aproximativ 150 de metri pătraţi, funcţiona o firma de curierat, iar în al treilea compartiment funcţiona un service auto. Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale importante, fără victime umane.

Vă mai recomandăm şi:

 

Culmea tupeului: nemulţumirile unui interlop închis - lipsa termopanelor sau calitatea mâncării

 

Cum au filat poliţiştii doi pensionari care au pus 100 de lei în dosarele de la Casa de Pensii

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite