Începe curăţenia generală la Slobozia. Funcţionarii publici igienizează oraşul

Începe curăţenia generală la Slobozia. Funcţionarii publici igienizează oraşul

Acţiunea de igienizare începe sâmbătă, 17 aprilie FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Sâmbătă, 17 aprilie, începe curăţenia generală în municipiul Slobozia. Angajaţii instituţiei vor da o mână de ajutor la igienizarea oraşului.

La iniţiativa primarului Sloboziei, Dragoş Soare, sâmbătă, 17 aprilie 2021, pentru a veni în sprijinul DADP, personalul din cadrul Primăriei cât şi din cadrul instituţiilor subordonate va participa activ la acţiunea de igienizare a oraşului.
 
„Considerăm că puterea exemplului îi motivează şi pe ceilalţi locuitori ai oraşului nostru să se implice în păstrarea curăţeniei oraşului nostru. Cu toţii ne dorim să trăim într-un mediu curat şi armonios şi este de datoria noastră să păstrăm curăţenia, dând dovadă de spirit civic! Această manifestaţiei este un îndemn la păstrarea curăţeniei!
 
 Obiectivul acestei acţiuni este conştienizarea importanţei păstrării curăţeniei. Cu toţii ne dorim să trăim într-un mediu curat şi cu toţii suntem responsabili de păstrarea curăţeniei”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale pe pagina de socializare a instituţiei.
 
Această acţiune este primul pas în acest sens şi sperăm ca fiecare locuitor al oraşului să conştientizeze eforturile şi să contribuie la păstrarea curăţeniei pentru a asigura un mediu de viaţă sănătos.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările