Angajaţi ai Fiscului, obligaţi să-şi facă singuri curăţenie la locul de muncă. ANAF a redus cheltuielile cu firma specializată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
anaf sediu

ANAF face economiii, din cauza contrângerilor bugetare, astfel încât în judeţul Neamţ angajaţii Fiscului sunt obligaţi să-şi facă singuri curăţenie la locul de muncă, pentru a putea reduce cheltuielile cu firma specializată, potrivit unui document intern obţinut de profit.ro.

„Urmare a constrângerilor bugetare existente începând cu data prezentei, vă informăm că personalul ce efectuează curăţenia în spaţiile administrate de AJFP Neamţ a primit dispoziţie să efectueze serviciul de curăţenie numai în spaţiile comune - holuri, băi, săli cu publicul, casa scării, săli de şedinţe.

În spaţiile cu destinaţia de birouri, curăţenia va fi efectuată numai de către personalul propriu - funcţionarii ce lucrează în respectivele spaţii.

Gunoiul menajer va fi sortat pe două categorii, hârtie/plastic/sticlă şi resturi alimentare, în două recipiente disincte, şi evacuat zilnic de salariaţii biroului, respectiv în tomberoane exterioare pe categorii de gunoi. Minimum o dată pe săptămână sau de câte ori este nevoie se va face o igienizare generală a biroului, prin curăţarea pardoselii, ştergerea prafului, etc", se arată într-un document intern obţinut de profit.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite