Trei adulţi şi doi copii, duşi la spital după explozia unei butelii. Un bărbat, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

Trei adulţi şi doi copii, duşi la spital după explozia unei butelii. Un bărbat, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului

La faţa locului au intervenit 2 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ şi 1 echipaj de pompieri militari.Imagine: Adevărul

Trei adulţi şi doi copii din satul Curciu, judeţul Sibiu, au fost transportaţi la spital, sâmbătă dimineaţă, după explozia unei butelii. Ei erau conştienţi, dar au suferit arsuri. În starea cea mai gravă este un bărbat de 65 de ani, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au precizat că victimele au arsuri de diferite grade.
 
Astfel, o femeie de 64 de ani a suferit arsuri pe mâini şi torace, un bărbat de 65 de ani - arsuri pe o suprafaţă de 90% din corp - membre, torace, abdomen, de diferite grade, el fiind în starea cea mai gravă.
 
De asemenea, un bărbat de 30 de ani are arsuri pe membre, torace şi abdomen.
 

Două fetiţe au suferit arsuri

 
În urma exploziei au fost rănite şi două fetiţe: una de 10 ani, cu arsuri pe 30% din suprafaţa corporală, iar cealaltă de 7 ani, cu arsuri la faţă si membre superioare. 
 
Victimele au fost transportate iniţial la CPU Mediaş, dar după evaluarea din CPU Mediaş s-a hotărât transportarea victimelor la UPU Sibiu.
 
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05:30, s-a produs o explozie a unei butelii, într-o locuinţă din satul Curciu, comuna Dârlos.
 
„S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulţi şi doi copii care au fost transportaţi, conştienţi, la CPU Mediaş cu arsuri pe aproximativ 30% din corp”, arată sursa citată.
 
 Acolo au intervenit două echipaje SMURD, trei ambulanţe SAJ şi un echipaj de pompieri militari.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: