Patru puncte de prim-ajutor pentru caniculă, în Sibiu

Patru puncte de prim-ajutor pentru caniculă, în Sibiu

Temperaturile extreme de ridicate din ultima perioadă au determinat autorităţile locale să descidă patru puncte de prim-ajutor în municipiul Sibiu.

 
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, instituţia a primit din partea Direcţiei de Sănătătate Publică o adresă prin care se recomandă instalarea punctelor de prim ajutor în contextul temperaturilor ridicate înregistrate în Sibiu. 
 
De asemenea, Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud a emis un comunicat cu privire la fenomene de caniculă şi discomfort termic cauzat de depăşirea nivelului de 80 de unităţi a indicelui temperatură-umezeală în zilele de miercuri, 13 august şi joi, 14 august care vor afecta şi Sibiul. 
 
“Serviciul Protecţie Civilă avea pregătite cele necesare pentru amenajarea punctelor de prim ajutor astfel că miercuri, 13 august, de la ora 12,30 vor fi deja disponibile puncte de prim ajutor în următoarele locaţii: la biserica de pe bulevardul Mihai Viteazu, în hala din Piaţa Cibin, la intrarea în clădirea Teatrului Naţional Radu Stanca şi la intrarea în Muzeul Naţional Brukenthal. În aceste puncte sunt montate dozatoare de apă, iar Crucea Roşie va pune la dispoziţie un asistent medical pentru fiecare dintre acestea”, anunţă reprezentanţii municipalităţii sibiene. 
 

Vă mai recomandăm: 

Un pacient a murit la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu după ce s-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din judeţul Sibiu a murit la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu după ce s-a înjunghiat, în salon, cu un cuţit de bucătărie. Reprezentanţii unităţii sanitare cercetează cazul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, trimis în judecată pentru conflict de interese

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a fost trimis în judecată de către procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese.

FOTO Povestea copilului găsit mort la Sibiu la 12 zile de la dispariţie. Deşi ştia că a murit, prietenul lui a tăcut mâlc

Alin Fiţi a plecat în urmă cu aproape două săptămâni cu un prieten de acasă, cel mai probabil, la furat de cupru. Băiatul s-a electrocutat şi a murit, însă prietenul lui l-a lăsat acolo şi a recunoscut ce s-a întâmplat abia după 12 zile, la insistenţele poliţiştilor, pe care i-a dus într-un final la locul unde se afla cadavrul în descompunere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: