VIDEO Locuri uluitoare din România, promovate de Alexandra Ungureanu, prin intermediul unui videoclip realizat de sătmăreanca Paula Oneţ

VIDEO Locuri uluitoare din România, promovate de Alexandra
Ungureanu, prin intermediul unui videoclip realizat de sătmăreanca Paula Oneţ

Videoclipul a fost realizat în Centrul Vechi al Băii Mari           Foto:Ioan-Sorin Santa

Alexandra Ungureanu a lansat o campanie muzicală inedită prin care îşi propune să spună povestea unor locaţii turistice unice din România, dar puţin cunoscute publicului larg. Videoclipul a fost regizat de sătmăreanca Paula Oneţ, un tânăr regizor cu performanţe în cinematografia internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Ungureanu a lansat luni, alături de Nora Denes Symphonical, un nou videoclip, primul din cadrul proiectului pop-simfonic "Music in pROgress", filmat în luna aprilie, la Baia-Mare.

"Music in pROgress" este primul proiect pop simfonic independent din România şi a fost realizat alături de orchestra "Nora Denes Symphonical", formată din muzicieni profesionişti, dascăli şi elevi ai Liceului de Artă din Baia Mare.

"A fost o mare provocare pentru  mine, pentru ca e o zonă clar elitistă din punct de vedere muzical, mai ales pentru cei veniţi din muzica uşoară. Un timbru apreciat în zona pop nu înseamnă o reuşită sigură în zona clasică. Mi-am dorit să încerc şi sper că am reuşit să fac ceea ce ştiu eu mai bine, să transmit emoţie", a spus Alexandra Ungureanu pentru realitatea.net.

Videoclipul "Deja vu", un cover după melodia cântată în original de băimăreanca Ami, alături de Grasu XXL, va fi lansat oficial şi printr-o proiecţie video, care va avea loc joi, 19 iunie, în centrul istoric al oraşului, de la ora 21.30.

Videoclipul a fost regizat de sătmăreanca Paula Oneţ, în colaborare cu Andrei Toth. Paula Oneţ este un tânăr regizor cu performanţe în cinematografia internaţionala şi este cunoscută pentru filmul "După fel şi chip", present în selecţia oficială la festivaluri precum: Karlovy Vary, Zagreb, Cannes sau TIFF.

Vă recomandăm şi

VIDEO Cu drona în jurul lumii: Palatul Mogoşoaia filmat de „spionul“ călător

VIDEO Modalitate inedită de a promova zonele turistice puţin cunoscute. Alexandra Ungureanu, videoclip în premieră, în Baia Mare

VIDEO Horia Brenciu, „figurant“ în primul videoclip al lui Mihai Chiţu

Alexandra Stan - Thanks for leaving (recenzie si versuri)

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: