Urmărit naţional prins de o poliţistă de la Rutieră abia ieşită de pe băncile şcolii

Urmărit naţional prins de o poliţistă de la Rutieră abia ieşită de pe băncile şcolii

Pentru incalcarea regimului legal de viteza, polista l-a sanctionat pe soferul dat in urmarire cu 540 de lei. Foto arhiva Adevarul

Un şofer din Călăraşi îşi va petrece următorii doi ani după gratii datorită celui mai tânăr angajat din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, o poliţistă abia ieşită de pe băncile şcolii. Aceasta l-a oprit pentru verificări pe conducătorul auto care se ascundea de mai bine de trei săptămâni de oamenii legii, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul a fost oprit la control pe DN 7, la intrarea în Râmnicu Vâlcea, în timpul unei acţiuni cu radarul la care a participat şi Amalia Cucu (22 de ani), cea mai tânără dintre angajaţii Poliţiei Rutiere Vâlcea. În urma verificărilor, poliţista a stabilit faptul că  pe numele bărbatului era emis un mandat de executarea a pedepsei de doi ani de închisoare, acesta fiind pus în urmărire naţională de către poliţiştii din cadrul IPJ Călăraşi. 

În octombrie 2014, judecătorii l-au găsit vinovat pe bărbatul din Călăraşi de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei. Soferul a fost condamant pentru fals, uz de fals şi conducere fără permis. La începutul acestui an, condamnatul le-a prezentat poliţiştilor din Călăraşi un permis de conducere fals emis în Grecia.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările