Şomerii români, căutaţi de danezi. 100 de locuri de muncă la cules de mazăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertă de muncă pentru sectorul agricol Foto: Adevărul
Ofertă de muncă pentru sectorul agricol Foto: Adevărul

Reţeaua EURES pune la dispoziţia lucrătorilor români o sută de locuri de muncă pentru domeniul agricol-culegător mazăre pentru care se va organiza o  selecţie în luna decembrie a acestui an.



Culegătorii vor lucra în Danemarca în perioada 20 mai 2015-10 septembrie 2015. Programul de lucru este de 6 zile/săptamână, în medie 30-40 ore  de lucru pe săptămână. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului.
“Vârsta minimă solicitată este de 18 ani. Este o muncă fizică grea, indiferent de climă. Experienţa în munca agricolă contituie avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivaţi si flexibili în privinţa programului şi să manifeste toleranţă şi respect pentru colegii din echipă.  Mai multe informaţii despre muncă se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. “, a anunţat AJOFM Călăraşi. De asemenea, doritorii trebuie să aibă cunoştinţe de nivel mediu de  limba engleză.
Plata muncii se face în funcţie de cantitate şi în acest sens lucrătorii trebuie sa fie motivaţi. Salariul oferit este în jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.
 

Cazarea, între 5 şi 8 euro pe zi

Cazarea se face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători. Sunt disponibile bucătărie, toalete, duşuri, maşini de spalat, TV şi internet. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între 5-8 euro, în funcţie de tipul cazării ales de lucrător, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apă etc.

Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. În Danemarca, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost, pentru 1,5 euro/zi/persoană, pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături. Opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informaţii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk .
Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.

Selecţia are loc pe 1 decembrie la Slobozia

Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa.
Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie 2014, la Slobozia. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Data limită pentru a aplica pentru aceste locuri de muncă este 1 decembrie 2014.
 

Vă recomandăm şi:

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

6,66%, rata şomajului în judeţul Călăraşi. 7.248 de persoane caută un loc de muncă

Unde vă puteţi angaja în această săptămână. Cele mai multe locuri vacante sunt în confecţii

S-a deschis sezonul angajărilor. Agricultura şi construcţiile, mană cerească pentru şomeri

Bursă cu ghinion. Mai puţin de jumătate din şomerii care au sperat la o slujbă, angajaţi

Portalul EURES, din nou activ. Cum află un şomer ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate

Angajări în Ungaria prin reţeaua EURES Cum poţi să câştigi 1.100 de euro pe lună

Ce beneficii au firmele care angajează şomeri. În Călăraşi, 8.800 de persoane caută o slujbă

Cum să-ţi găseşti mai uşor o slujbă. Cursurile de formare profesională, un avantaj pe piaţa muncii

Cum poţi să câştigi 1.300 de euro pe lună. Finlandezii caută personal pentru curăţenie

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite