Trafic îngreunat pe Valea Oltului în urma coliziunii dintre un autoturism şi un TIR

Trafic îngreunat pe Valea Oltului în urma coliziunii dintre un autoturism şi un TIR

Trafic îngreunat pe Valea Oltului în urma coliziunii dintre un autoturism şi un TIR la Bujoreni - Vâlcea Foto Adevărul

Coliziunea s-a produs pe sensul Sibiu - Râmnicu Vâlcea, al DN 7 / E 81, în localitatea Bujoreni - Vâlcea. Nu au existat victime umane, ci doar pagube materiale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a înregistrat la km 181 + 600 m al DN 7, pe o porţiune de drum în rampă, cu două benzi pe sensul de mers. 
 
Din informaţiile furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, Cătălin Udrea, reiese că în eveniment a fost implicat un autoturism şi un TIR care s-au ciocnit, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. 
 
„Circulaţia se desfăşoară îngreunat pe banda doi a sensului de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea. La faţa locului sunt poliţiştii Serviciului Rutier care dirijează şi monitorizează traficul”, a mai precizat reprezentatul IPJ Vâlcea.
 
În zona în care s-a produs accidentul sensurile de mers sunt delimitate de separatoare de sens din beton, iar după câteva sute de metri drumul se îngustează doar pentru o bandă de mers. De-a lungul anilor aici s-au produs nenumărate accidente rutiere, fiind considerat unul dintre „punctele nevralgice” al DN 7 / E 81 - Valea Oltului. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările