Primăria din Slătioara rămâne în familie. Soţia fostului edil incompatibil a câştigat alegerile

Primăria din Slătioara rămâne în familie. Soţia fostului edil incompatibil a câştigat alegerile

Sorin Romcescu - primul din Slătioara - Vâlcea declarat incompatibil şi soţia sa Camelia Romcescu - care a reuşit să-i ia locul la primărie Foto Arhiva personală

Candidatul PSD la primăria comunei Slătioara din judeţul Vâlcea, Daniela Camelia Romcescu, a câştigat alegerile parţiale de duminică. Ea este soţia fostului primar al localităţii, care a deţinut această funcţie începând cu anul 2008 şi care a fost declarat incompatibil.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma numărării voturilor din toate cele cinci secţii de votare amenajate la Slătioara, Vâlcea, candidata PSD a câştigat detaşat în fiecare secţie de votare, conform News.ro.

Daniela Camelia Romcescu, angajată a Primăriei Slătioara, este soţia fostului edil Sorin Romcescu, care a pierdut fotoliul de primar pe motiv de incompatibilitate. 

Conform Agenţiei Naţionale de Integritate, Sorin Romcescu s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a deţinut simultan cu funcţia de primar şi funcţia de administrator în cadrul S.C Sorana S.R.L (în perioada 20 iunie 2012 – 07 martie 2016), respectiv, calitatea de Persoana Fizică Autorizată în cadrul „Romcescu Cristian Persoană Fizică Autorizată” (în perioada 20 iunie 2012 - 08 martie 2016).

Pentru că nu a mai putut candida, fostul primar şi-a susţinut soţia pentru funcţia administrativă.

„Am fost primarul localităţii noastre din anul 2008 şi numai împreună cu dumneavoastră, Slatioara a intrat într-un amplu proces de dezvoltare prin atragerea de fonduri europene, guvernamentale, cofinanţări de la CJ şi buget local.  Acest lucru nu puteam să-l realizez fără Consiliul Local şi echipa din primărie, privind întocmirea documentaţiilor proiectelor, finanţarea  lor şi ducerea lor la îndeplinire. (...)    Oferta PSD pentru perioada următoare este una de continuare a proiectelor aflate în derulare şi a proiectelor depuse pentru finanţare şi identificarea altor proiecte în funcţie de ghidurile de finanţare. Acest lucru sunt convins că va fi dus la îndeplinire de către Daniela Camelia Romcescu, candidatul nostru la funcţia de primar, datorită experienţei pe care o are în administraţie, împreună cu Viceprimarul localităţii, Consiliul Local (8 PSD),Consiliul Judeţean, Guvernul României şi echipa din primărie”, a scris fostul primar pe Facebook în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parţiale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările